01

01

01

1

2

01

01

02

9

02

08

01

02

03

04

05

06

Weer strak in

de digitale lak

Schildersbedrijf Bazen

Schildersbedrijf Bazen heeft in meer dan 40 jaar al heel wat liters verf uitgesmeerd. Niet voor niets staan ze bekend als ervaren vaklui met oog voor detail. Maar digitaal kwam dat imago nog niet zo lekker uit de verf. Ieder zijn vak en daarom gingen wij ‘schilderen met pixels’. Dat resulteerde in een strakke webs… nee, maar liefst twee strakke websites! Want naast de algemene website is er ook een website voor personeelswerving ontwikkeld. De ontwerpen zijn, met hulp van een tekstschrijver en fotografe, compleet gevuld door ons opgeleverd. www.schildersbedrijfbazen.nl is een gelikte website geworden. Laat dat maar aan de designbazen over ;-)

Wat we gedaan hebben

  • Website
  • Nog een website
  • Social media berichten

Shinen op social media

Naast technieken om de vindbaarheid van de nieuwe websites te optimaliseren, is er ook een social media campagne gestart. Als je op zoek bent naar schilder-gerelateerde onderwerpen dan is de kans groot dat Bazen op je Facebook of Instagram voorbij komt. Of het nu gaat om personeelswerving, promotie van de winterschilder of een leuke kerstgroet; wij maakten berichten met originele animaties die van het scherm afspatten!

Baas zoekt baas

Tegenwoordig trek je niet zomaar een blik schilders open. Het is moeilijk om goed personeel te krijgen, ook voor Schildersbedrijf Bazen. Daarom ontwikkelden wij een speciale vacature website: www.werkenbijbazen.nl. De deur staat zo altijd open voor aanpakkers met oog voor detail; of je nu een schildersbaas, kitbaas of behangbaas bent.