01

01

01

1

2

01

01

02

9

02

08

01

02

03

04

05

06

communiceer kort,

overtuig krachtig

met online video

Wil jij écht opvallen?

Om maar met een open deur te beginnen: online video is booming. Sowieso is video al jaren één van de sterkst groeiende media (denk aan TikTok of Insta Reels). Corona heeft die groei alleen maar versterkt en dat merken wij goed. Daarom hebben we ons verder gespecialiseerd in het maken van videocontent. Kort, krachtig en uiteraard op de doordachte en creatieve DINK-manier. Want wij maken video's die jouw organisatie écht laten opvallen en die de boodschap effectief overbrengen op de gewenste doelgroep.


Vraag je jezelf af wat online video's voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem eens vrijblijvend contact op. En scroll vooral even naar beneden. We hebben 7 overtuigende redenen voor je op een rij gezet.

Wat we gedaan hebben

  • Video's voor social media
  • Video's voor websites
  • Explainer videos
  • Promotionele video's
  • Vacature video's

Denk je: hé, dat wil ik ook!

Ga naar het contactformulierBen je nog niet overtuigd?
Scroll dan even verder#1
Online video is het snelst groeiende medium

De verwachting is dat 82% van de online content in 2022 uit video bestaat. Maar liefst 86% van de bedrijven gebruikt video voor marketingdoeleinden. Dit is een stijging van 41%, vergeleken met 2016.

#2
Video wordt beter onthouden

Uit onderzoek blijkt dat we 72 uur na het zien van informatie gemiddeld: 10% van een tekst onthouden, 65% van afbeeldingen onthouden en 95% van een video onthouden!

#3
Video is geliefd door jong & oud

Dat jongeren dol zijn op video wisten we al. Maar wist je ook dat maar liefst 68% van de 'boomer'generatie graag online video bekijkt? De afgelopen 3 jaar steeg onze gemiddelde kijktijd van online video met 7,5 uur naar 18 uur per week!

#4
Online video wordt goed gedeeld

66% van de online video's wordt gedeeld. Voor LinkedIn betekent dat bijvoorbeeld dat berichten met video 20x vaker worden gedeeld dan andere berichten.

#5
Video brengt snel veel info over

Mensen zijn visuele wezens. Ons brein verwerkt bewegend beeld 60.000x sneller verwerkt dan alleen tekst. Niet voor niets zegt één beeld meer dan 1000 woorden. Video is dus perfect om in korte tijd veel informatie en emotie over te brengen.

#6
Video is nu heel betaalbaar

Je kunt het zo gek maken als je wilt. Door technologische ontwikkelingen is de productie van online video heel betaalbaar geworden. Maar het belangrijkste van een goede video is nog altijd jouw boodschap gecombineerd met visuele aantrekkingskracht. Door daar aandacht aan te besteden voorkom je dat de kijkers meedogenloos doorklikken. Wil je weten hoe betaalbaar online video is? Neem dan vrijblijvend contact op.

#7
Wij maken ze voor je!

Waarom zou je géén video's gebruiken om te communiceren? De bovenstaande redenen zijn behoorlijk overtuigend toch? Maar hoe kom je in beweging? Waar moet je beginnen?


TIP: maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Dan komt de rest helemaal goed! Bel 0187 608020 of mail naar welkom@dink.nl


Blijf rustig even hangen en bekijk hieronder wie je al voor is gegaan