01

01

01

1

2

01

01

02

9

02

08

01

02

03

04

05

06

Handelen in

crypto's.

Maar dan

anders!

BitBrokerTrade

Geld op de bank levert geen cent meer op. Daarom zijn veel mensen op zoek naar een andere manier om hun vermogen te laten renderen. En daar komt BitBrokerTrade in beeld. Geld verdienen met cryptovaluta zonder dat je zelf de koersen in de gaten moet houden. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. En toch is het bij BitBrokerTrade mogelijk. Hoe dat precies in zijn werk gaat wordt haarfijn uitgelegd op de website. Eenvoudig, rendabel en zonder verrassingen achteraf. Daarin is BitBrokerTrade écht anders.

Wat we gedaan hebben

  • Branding
  • Commercial
  • Instructievideo's
  • UX/UI
  • Webdesign

De eerste indruk

Iedereen weet dat de eerste indruk enorm belangrijk is. Zeker als het gaat om dienst waar veel mensen toch een beetje voorzichtig mee zijn. Je vertrouwt je geld niet zomaar toe aan iemand die zegt er meer geld van te maken. Daarom hebben we bij BitBrokerTrade eerst goed gekeken naar de uitstraling. Die moet betrouwbaarheid en kwaliteit uitstralen. Daarnaast moet de stijl duidelijk en aantrekkelijk overkomen op de bezoeker. De geselecteerde kleuren en fonts sluiten prima aan bij deze kenmerken. De stijl is doorgevoerd in een opvallende promotievideo die geïnteresseerden naar de website verwijst.

Online overtuigen

De website van BitBrokerTrade nodigt uit om verder te lezen. Alles is bedoeld om de bezoeker zo goed mogelijk te informeren en te overtuigen dat deze manier van handelen solide en rendabel is. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. En mocht je nog vragen hebben dan is er een handige chatfunctie die je verder helpt. Bekijk het eindresultaat op www.bitbrokertrade.nl

Duidelijker kan niet

Leuke en duidelijke website hoor, maar hoe werkt zo’n aanmelding nou echt? En welke stappen moet je allemaal zetten voordat je geld kunt gaan verdienen? Dit soort vragen worden helder beantwoord in de instructievideo’s die op de website zijn te vinden. Stap voor stap wordt de kijker door de processen geleid. En voor degene die het nog te snel gaat; de stappen zijn ook in tekst en schermafbeeldingen op de website te vinden. Optimale service!