Stralende wintercampagne

Het project

Eerlijk is eerlijk. Bij gebiedspromotie wordt de winterperiode vaak ‘vergeten’ (behalve bij wintersportgebieden uiteraard). Zo’n campagne oogt nu eenmaal beter met veel groen en een lekker zonnetje. Maar het kan ook anders! Dat laat deze decembercampagne voor Natuurlijk Hoeksche Waard zien.

Waar ga jij van stralen?

In de Hoeksche Waard kun je de feestmaand vieren zoals jij dat wilt. Om bewoners en bezoekers daarvan bewust te maken hebben we een winactie ontwikkeld. Door de locatie van de winterse foto te raden maak je kans op een leuke waardebon. De foto’s werden door ons ‘gephotoshopped’ en door Natuurlijk Hoeksche Waard gedeeld op social media. De actie werd een groot succes en gaf een mooie boost aan de betrokkenheid.

Betrokkenheid creƫren

De campagne was niet alleen online te zien. Ook via krantenadvertenties en busbelettering werden bewoners en bezoekers aangesproken. In de winkelstraat van Oud-Beijerland werd een vrolijk fotoframe geplaatst waar prijzen mee gewonnen konden worden. Ook die werd door ons bedacht en ontwikkelt. Al met al leverde de campagne veel reacties en betrokkenheid op. De Hoeksche Waard werd zo op een originele manier een stralend middelpunt.