01

01

01

1

2

01

01

02

9

02

08

01

02

03

04

05

06

Bouwen aan

de wereld

van vandaag

en morgen

Nimbel

Beginnen met niets is geweldig. Nou ja, niets... Het bedrijf was er al, maar het had nog geen naam, geen kleur, geen identiteit. Echt iets voor ons dus. En toen we hoorden van het innovatieve, modulaire nieuwbouwconcept van deze startup begonnen onze handen pas écht te jeuken. Een bouwbedrijf op de kaart zetten dat circulariteit als kernwaarde heeft. Duurzaam bouwen aan de toekomst; daar werken we graag aan mee.

Wat we gedaan hebben

  • Logo
  • Huisstijl
  • Branding
  • Signing
  • Advertenties
  • UX/UI
  • Webdesign

Het fundament

Eerst om de tafel; elkaar beter leren kennen, alles te weten komen over de hoe, wat en waarom. Tijdens deze verkennende gesprekken is de naam 'Nimbel' ontstaan. Afgeleid van het Engelse 'nimble', wat flexibel, snel en slim betekent. Waarom dat zo goed past wordt verderop deze pagina wel duidelijk. Na de naam volgden een logo en huisstijl. Het beeldmerk in het logo symboliseert twee huisjes met in de negatieve ruimte de 'N' van Nimbel. Het is tevens een mooie verwijzing naar de twee basiselementen waarmee gewerkt wordt; hout en beton.

Een goed verhaal
en overtuigend bewijs

Als je zegt een innovatief en modulair nieuwbouwconcept te hebben, zul je dat wel uit moeten leggen. De nieuwe website is daar een perfect platform voor. Strak design, mooi beeldmateriaal en helder geschreven teksten komen samen op www.nimbel.nl.


De manier waarop we wonen is van vitaal belang voor het klimaat. Dat maakt een duurzame bouwsector ook zo belangrijk. Welke materialen gebruik je als bouwer? Hoe voorkom je verspilling? Welke energieprestatie levert de woning? Hoe waarborg je hergebruik van bouwmaterialen als de woning over meerdere decennia vervangen wordt? Circulariteit is de kern van alles wat ze doen bij Nimbel. Het bouwproces wordt in een twee minuten durende video helemaal duidelijk gemaakt.


Bouwen met Nimbel is écht nimble.

Als alles op z'n plaats valt

Of je nu bouwt aan een nieuwe woning of aan een corporate identity; het geeft zo'n kick als alles op z'n plaats valt! Doordacht design communiceert effectief en dat zie je altijd terug. Bijvoorbeeld op Insta, in de krant of op de stof van bedrijfskleding en banieren. Nimbel stáát. En daar zijn we trots op!