Het perfecte recept voor een merk

Het project

Met 50 jaar ervaring kun je gerust zeggen dat La Cocotte een begrip is in de regio. Zowel bij het bedrijfsleven als bij particulieren. Toch wilde de vooruitstrevende ondernemersfamilie het merk La Cocotte graag een nieuwe impuls geven en zo ook meteen de online zichtbaarheid vergroten.

Identiteit

Als er iets in het DNA verankerd is bij dit goedlachse familiebedrijf dan is het wel gastvrijheid. Al snel voelden we ons dan ook nauw betrokken bij de gehele organisatie. Dat was alvast een (h)eerlijke start van een prachtige samenwerking. Dat smaakt naar meer!

Design

Less is more, dat motto past als een handschoen bij La Cocotte. En net als bij een fraai opgemaakt bord zit de kneep ‘m in de finesse. De kleine details. Neem bijvoorbeeld het logo, waar de dubbele C ook een bord verbeeldt. Met een kleine animatie is de connectie met horeca niet te missen.

Gastvrijheid

Voor klanten geldt ‘less is more’ natuurlijk niet. Hen mag het juist nergens aan ontbreken. Want of je nu wilt genieten van een smaakvol, maar verrassend diner. Of vanuit de sportschool een snelle, gezonde maaltijd oppikt of met collega’s komt vergaderen. In elk onderdelen zie je de gastvrijheid van La Cocotte terug. Kortom: de keuze is reuze bij La Cocotte. Met voor elke gelegenheid een smakelijke invulling.

Online zichtbaar

Al die verschillende onderdelen en doelgroepen vormden voor ons ook een mooie uitdaging: hoe geef je al die disciplines stuk voor stuk de juiste aandacht? Waar ligt de focus, hoe trigger je de bezoeker en verleid je hen om contact op te nemen? Bij de start van de ontwikkeling van een website leggen we deze zaken onder een vergrootglas. Allereerst om vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid (mobiel first) te vergroten. En ten tweede natuurlijk voor een fraaie en creatieve vormgeving.

Online Take Away

Geen tijd of zin om te koken? Een snelle snack, een verse pizza of toch liever een gezonde maaltijd? Het unieke, veelzijdige concept van de Take Away van La Cocotte is nu ook beschikbaar als webshop. Deze uitbreiding van de website wint – mede dankzij opvallende online advertenties – in razend tempo aan populariteit bij inwoners van Hoogvliet en omstreken.

En doorrrrr…

…want de ondernemersgeest van
La Cocotte stopt natuurlijk niet nu het merk stevig is neergezet. Zo is recent De Kas gerealiseerd. De perfecte plek voor een receptie of barbecue. Maar ook voor live cooking, bruiloften en zakelijke borrels. De glazen eventlocatie combineert het buitengevoel met het comfort van binnen.