01

01

01

1

2

01

01

02

9

02

08

01

02

03

04

05

06

Van bijvangst

tot hoofdgerecht

Crustalicious

Sommige krabbensoorten zijn uitgegroeid tot een ware plaag voor de kustvisserij. Enorme hoeveelheden krab als bijvangst; ongewild en onbedoeld. Vrijwel waardeloos. Startup Crustalicious heeft, na jarenlang onderzoek, een machine ontwikkeld waarmee deze bijvangst wordt verwerkt tot vers, rauw krabvlees. Rijk aan proteïne, gezond en lekker! Zo kunnen de plagen worden bestreden en kan er tegelijkertijd iets gedaan worden aan het wereldwijde tekort aan proteïne.

Om deze innovatieve startup internationaal op de kaart te zetten was er een bijpassende huisstijl en duidelijke website nodig. Daar krabbelden wij natuurlijk niet voor terug!

Wat we gedaan hebben

  • Logo
  • Briefpapier
  • Visitekaartje
  • Website
  • 3-luik folder

Vertel jouw verhaal
met een geïllustreerde infographic!

Hoe leg je een ingewikkeld proces helder en duidelijk uit? Een infographic met tekst en vooral beeld is dan een echt een uitkomst. Bij Crustalicious laten we zo zien hoe (diervriendelijk) het vlees uit de kleine krabben wordt gehaald en uiteindelijk op je bord belandt. Met zo'n infographic krijgt de lezer de juiste informatie en is het ook nog eens leuk om naar te kijken!

Ga voor meer informatie en de infographic naar www.crustalicious.com