Jouw merk groeit
met onze
strategie, creatie
en communicatie

Strategie

Stel, we gaan jouw merk maken of opfrissen. Dan gaan we natuurlijk niet meteen klakkeloos aan de slag met namen, logo’s, slogans en concepten. Het begint met onderzoekonderzoek. Naar identiteit, positionering en merkbeleving. Voor wie? Wat wil je bereiken? Met welk verhaal?

Samen maken we vervolgens een strategisch plan met heldere doelstellingen. Dan volgen zinvolle oplossingen vanzelf. Nou ja, bijna vanzelf.

Creatie

Zodra de strategie helder is, breekt de tijd aan voor kleuren, fontsfonts en beelden. Bij DINK gaan we bewust van functie naar vorm. En inderdaad, over smaak valt te twisten, dus dat doen we dan ook graag! Kritisch kijken naar logo’s, huisstijl, content – altijd met jouw voorkeuren in ons achterhoofd.

Dat levert je een visuele identiteit op die helemaal bij je pastbij je past. Van minimalistisch functioneel tot zwaar over de top. Van keurigknus tot knetterbrutaal. Wat voor stijl of toon je ook zoekt, DINK kan het voor je maken.

Communicatie

Om je organisatie, product of dienst succesvol te promoten heb je de juiste kanalen nodig. Online met een websitewebsite of webshop. Deel je verhaal met opvallende social media posts, webbanners en effectieve e-mails.

Maar hé, onderschat de kracht van printprint niet! De kans is groot dat je een flink deel van jouw doelgroep juist effectief bereikt met een goedgeplaatste brochure, folder, magazine, advertentie of direct mail.

Wat dacht je van een blikvangende beursstand en slimme signingsigning? Ook die kunnen onderdeel zijn van jouw communicatieplan. DINK beheerst al deze vormen van communicatie en adviseert je over de beste combi’s.